Logo van Winter totalflooring, Genemuiden

Winter totalflooring

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 9,0 is gebaseerd op 313 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2014 Best of 2013
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter totalflooring. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Winter totalflooring en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Winter totalflooring, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Winter totalflooring

9,0
over 313 review(s)

Eerste indruk

8,5

308 pos / 5 neg

Service

9,2

310 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

309 pos / 4 neg
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering en prima service
11 april 2015 om 17:22 Meldt als ongepast

Via mail opgevraagd wat de levertijd was en vrijwel direct reactie. Na betaling werd de borderrollen meteen verstuurd. Erg tevreden!

Levering en service perfect Bestellen via website ipv mail en voorraadstatus
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goedkoop, snel en goed
11 april 2015 om 16:48 Meldt als ongepast

Verreweg het voordeligst met de grindmatten en heel snel in huis. Erge aardige en hulpvaardige bezorger ook. Super !


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Topkwaliteit grondoek
07 april 2015 om 21:34 Meldt als ongepast

Heel mooi gronddoek voor onder de voortent van onze caravan

Mooie producten

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Winter totalflooring en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Winter totalflooring, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Fijne snippers, goede service en snelle levering
28 maart 2015 om 14:16 Meldt als ongepast

Wij hebben gekozen voor de donkerbruine rubbersnippers. Erg mooi, je ziet bijna niet dat het kunststof is. Ook de service is goed en prima snelle levering.

Service
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goed bedrijf. Wat ze zeggen dat doen ze
23 maart 2015 om 15:10 Meldt als ongepast

Binnen twee dagen mijn bestelling binnen. Daar kunnen andere berdrijven een voorbeeld aan nemen


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

De service was uitstekend, het gronddoek ...
22 maart 2015 om 21:56 Meldt als ongepast

De service was uitstekend, het gronddoek moeten we nog gebruiken dus kan helaas nog niks zeggen over de kwaliteit, maar heb er goed vertrouwen in!


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer snelle en zeer duidelijke informatie! En ...
22 maart 2015 om 18:56 Meldt als ongepast

Zeer snelle en zeer duidelijke informatie! En snelle verzending van ons tentdoek. Met 1 dag al in huis. De kwaliteit is super! Het ligt alweer mooi te pronken bij onze caravans.


7,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
22 maart 2015 om 18:10 Meldt als ongepast

Vandaag besteld is binnen 48 uur in huis.

Duidelijk aan de telefoon en op de website. geen.
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

transportkost hoog ivh product
22 maart 2015 om 12:40 Meldt als ongepast

goede prijs/kwaliteit
hoge transportkost

  Commentaar (1)


door winter totalflooring - 22 maart 2015 om 13:08 Meldt als ongepast
we zijn altijd op zoek naar de goedkoopste manier voor het verzenden van de pakketjes / pallets / rollen . op dit moment kunnen we de pakketjes niet goedkoper versturen van voor : € 8- tot 30 kg , rollen gronddoek / worteldoek tot 2 mtr versturen we vanaf € 17 afhankelijk van het aantal binnen Nederland . rollen worteldoek / gronddoek van 50 x 4.20 mtr kunnen we versturen vanaf : € 36,95 . tot op heden ben ik nog geen goedkopere manier tegen gekomen om onze producten te laten leveren .


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Super snelle en goede sevice. Binnen een dag ...
22 maart 2015 om 12:35 Meldt als ongepast

Super snelle en goede sevice. Binnen een dag hadden wij het worteldoek in huis. Er werd geadviseerd een sterker soort worteldoek te nemen wat ook nog eens voor de zelfde prijs was!! wij gaan jullie zeker onthouden en de volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie.

  Commentaar (1)


door winter totalflooring - 22 maart 2015 om 13:09 Meldt als ongepast
dank u voor deze positieve review , we blijven ons best doen om de producten zo spoedig mogelijk bij de klant te krijgen , normaal gesproken is het altijd binnen 2 werkdagen na betaling .


Bekijk hier onze producten

hier vind u ons anti worteldoek ,gronddoek , geocover wegendoek , rubbersnippers , bergo vloertegels en meer producten

Locatie van Winter totalflooring op de kaart

Sasdijk 11 A
8281BM, Genemuiden

Openingstijden

  • Maandag13:00 - 16:00
  • Dinsdag13:00 - 16:30
  • Woensdag13:00 - 16:30
  • Donderdag13:00 - 16:30
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten