Logo van Winter totalflooring, Genemuiden

Winter totalflooring

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 9,0 is gebaseerd op 295 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter totalflooring. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter totalflooring

9,0
over 295 review(s)

Eerste indruk

8,6

290 pos / 5 neg

Service

9,2

292 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

292 pos / 3 neg
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Prima product voor goede prijs, maar iets uitgebrieder communiceren mag wel....
23 februari 2015 om 10:08 Meldt als ongepast

prima product, goede prijs

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 24 februari 2015 om 20:28 Meldt als ongepast
we doen ons best om iedereen volledig in te lichten en de vragen te beantwoorden . met alle informatie die men wenst


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Correcte afhandeling bestelling zowel financieel als levering.
22 februari 2015 om 13:13 Meldt als ongepast

goede afhandeling bestelling


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

no nonsens juiste info, adequate levering met goede prijs kwaliteit verhouding
22 februari 2015 om 11:59 Meldt als ongepast

zeer snelle reactie op mijn vraag, en daarna een correcte afhandeling van mijn bestelling .
Ben zeer tevreden met het geleverde product.

goede prijs kwaliteit verhouding

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 24 februari 2015 om 20:26 Meldt als ongepast
dank u voor de positieve reactie / review . hier doen wij het voor .


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Site bekeken, en een bestelling geplaatst, ...
22 februari 2015 om 10:26 Meldt als ongepast

Site bekeken, en een bestelling geplaatst, kreeg binnen een half uur reactie terug, nog wat extra's bijbesteld. 2 dagen erna pakket binnen zoals het hoort.
Nette snelle service en hele goede prijzen!
Ik beveel dit bedrijf iedereen aan!


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Een goed product voor een schappelijke prijs, en snel geleverd!!
22 februari 2015 om 10:26 Meldt als ongepast

Ik kreeg binnen twee dagen een pakket met antiworteldoek en wegendoek. Mooie kwaliteit en voor een hele schappelijke prijs! Ik kan het iedereen aanbevelen.


9,3 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

snel en vakkundig
16 februari 2015 om 23:41 Meldt als ongepast

de snelheid waarmee dingen gedaan werden was super zowel met de mail als met het opsturen. Het materiaal ziet er sterk en heel netjes uit. we hebben dit nodig voor bij onze caravan en we weten dat het jaren mee gaat.

geen

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 18 februari 2015 om 20:24 Meldt als ongepast
dit tentdoek is een speciaal soort doek met een polyester weefsel er doorheen geweven , wat het extra duurzaam en sterk maakt . zervice staat bij ons hoog in het vaandel en kunnen ons gelukkig onderscheiden van de markt met al onze producten . bedankt voor de leuke review .


8,3 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Service is Top
16 februari 2015 om 13:04 Meldt als ongepast

De service van winter total flooring is top, ik zou graag zien, dat de webshop direct aan de site hangt ipv dmv mail betaling, daarnaast geeft mijn virus scan (mcafee) aan dat de mail mogelijk niet van winter total flooring komt, waardoor er toch twijfels ontstaan.
Ik zat midden in verbouwing waardoor ik later de transactie afhandelde, het bedrijf hielt mijn order vast tot ik zover was om alles af te ronden.

Service Webshop direct aan site koppelen.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 18 februari 2015 om 20:22 Meldt als ongepast
dat er geen webshop in de pagian zit heeft te maken met de verschillende artikelen die we kunnen aanbieden , we hebben ook geen standaard maatwerk van het doek , en dat maakt het lastig om er een webshop van te maken . we hebben ook voor deze manier gekozen om het persoonlijk te houden en de klanten te kunnen adviseren waar nodig . bedankt voor de leuke review en we houden ons aanbevolen voor iedereen die onze producten eventueel nodig zou hebben .


10

Review behulpzaam?
JA NEE

makkelijk om te bestellen en snel geleverd
14 februari 2015 om 16:37 Meldt als ongepast

makkelijk om te bestellen en snel geleverd

veel keuze snelle levering
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering, goeie prijs
13 februari 2015 om 18:03 Meldt als ongepast

Bestellen via mail, binnen een paar dagen in huis. Prima service en voor een prima prijs.

geen
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Topservice, snelle levering ondanks drukke ...
07 februari 2015 om 23:52 Meldt als ongepast

Topservice, snelle levering ondanks drukke beursdagen !


Bekijk hier onze producten

hier vind u ons anti worteldoek ,gronddoek , geocover wegendoek , rubbersnippers en meer producten

Locatie van Winter totalflooring op de kaart

Sasdijk 11 A
8281BM, Genemuiden

Openingstijden

  • Maandag13:00 - 16:00
  • Dinsdag13:00 - 16:30
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag13:00 - 16:30
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten