Logo van Winter totalflooring, Genemuiden

Winter totalflooring

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 283 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter totalflooring. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter totalflooring

8,9
over 283 review(s)

Eerste indruk

8,5

278 pos / 5 neg

Service

9,2

280 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

280 pos / 3 neg
10

Review behulpzaam?
JA NEE

altijd correcte levering tegen een betaalbare prijs.
30 januari 2015 om 11:11 Meldt als ongepast

altijd correcte levering tegen een betaalbare prijs.


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

uitstekend product
22 januari 2015 om 15:31 Meldt als ongepast

goede prijs en snelle levering


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

top,scherpe prijs ,tevreden over het ...
21 januari 2015 om 00:53 Meldt als ongepast

top,scherpe prijs ,tevreden over het gronddoek goed verpakt keurig op tijd bezorgd volgens afspraak.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 21 januari 2015 om 8:38 Meldt als ongepast
Dank u voor de reactie , hier doen we het voor .


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Prijs kwaliteit kan ik nog niet beoordelen want het word pas in april gebruikt
20 januari 2015 om 20:55 Meldt als ongepast

perfecte snelle service en aflevering

het nakomen van de gemaakte afspraken toen ik de derden rekening zag ben ik wel gaan twijfelen.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 21 januari 2015 om 8:35 Meldt als ongepast
Dat het geld betaald moet worden op een derden rekening heeft te maken met de ideal betaling via qantani payments ( aanbieder waar we bij zijn aangesloten ) zij zorgen voor de afwikkeling zodat ik het geld weer krijg.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Zeer correcte manier van zaken doen. Een ...
20 januari 2015 om 20:00 Meldt als ongepast

Zeer correcte manier van zaken doen. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt en zeer klantgericht meedenkt. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 21 januari 2015 om 8:37 Meldt als ongepast
dank u voor deze positieve reactie , we zijn blij dat u tevreden bent met het product en service .


7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

snel en vakkundig advies het voorbeeld voor een klant-service gerichte onderneming
04 december 2014 om 21:13 Meldt als ongepast

al die soorten doek een hele puzzel met veel verschillende prijzen Winter is goed bereikbaar en geeft snel advies. Of het functioneert zoals gewenst moet uiteraard nog blijken!

goed bereikbaar, snel reactie YouTube film met de ver srt doek in de hand om wat meer gevoel te hebben tussen 100 Gr. en 225 Gr.
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

top zaak
20 november 2014 om 18:59 Meldt als ongepast

goede afhandeling en keurige beantwoording via telefoon

prijs en kwaliteit top geen

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 21 januari 2015 om 8:37 Meldt als ongepast
We zullen altijd ons best blijven doen om de service en producten naar wens te leveren , bedankt voor de reactie


7,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Goed bedrijf en zakelijk zeer betrouwbaar
19 november 2014 om 10:20 Meldt als ongepast

Het product dat ze leveren is zeer goed van kwaliteit ziet er nietjes uit .en zakelijk alles correct in afhandeling een bedrijf om aan te raden .

Pluspunt is de snelle afhandeling Zou niet weten wat !
9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Perfecte service , goed advies en snelle levering
12 november 2014 om 10:07 Meldt als ongepast

Perfecte service , goed advies en snelle levering


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima service - perfecte afspraken en alles duidelijk uitgevoerd
19 oktober 2014 om 20:01 Meldt als ongepast

Even iets opzoeken op de website. Een vraag gesteld via mail en de volgende dag een duidelijk en correct antwoord.
Dan grondzeil besteld en direct mogelijkheid om pakketje te betalen. Drie dagen later bericht dat alles verzonden was en de volgende dag geleverd. Kon niet beter !

Correcte afhandeling, goed nagekmomen afspraken
Bekijk hier onze producten

hier vind u ons anti worteldoek ,gronddoek , geocover wegendoek , rubbersnippers en meer producten

Locatie van Winter totalflooring op de kaart

Sasdijk 11 A
8281BM, Genemuiden

Openingstijden

  • Maandag13:00 - 16:00
  • Dinsdag13:00 - 16:30
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag13:00 - 16:30
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten