Logo van Winter Gronddoekhandel, Genemuiden

Winter Gronddoekhandel

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 271 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter Gronddoekhandel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter Gronddoekhandel

8,9
over 271 review(s)

Eerste indruk

8,5

266 pos / 5 neg

Service

9,2

269 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

269 pos / 2 neg
8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering, goede communicatie en prima kwaliteit prijs verhouding
24 september 2014 om 16:49 Meldt als ongepast

Erg goede eerste ervaring met dit bedrijf. Op alle drie genoemde punten


10

Review behulpzaam?
JA NEE

super geholpen via e-mail en snel geleverd.
18 september 2014 om 11:30 Meldt als ongepast

Dinsdagavond vragen gesteld via de e-mail. Woensdag morgen antwoord gekregen gelijk besteld. Donderdag binnen super service

Pluspunten: lees mijn mening en review


10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering
16 september 2014 om 21:16 Meldt als ongepast

Opnieuw een goede ervaring. Binnen een dag was de bestelling geleverd,


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer snelle service. Je word via mail goed op ...
11 september 2014 om 17:09 Meldt als ongepast

Zeer snelle service. Je word via mail goed op de hoogte gehouden.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Niks mis mee, uitstekende service, goede advies en klantvriendelijk! verzending snel.
08 september 2014 om 18:32 Meldt als ongepast

Via e-mail besteld waarbij de communicatie optimaal gebruiker- en klantvriendelijk plaats heeft gevonden. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik mijn bestelling bij Winter Gronddoekhandel besteld heb. Op hun advies een zeer goede kwaliteit gronddoek gekregen voor mijn bestemming.

Pluspunten: Uitstekende service en advies op maat.
Verbeterpunten: Geen


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Makkelijk, snel en prima betaalbaar
05 september 2014 om 21:28 Meldt als ongepast

Super prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten: Goede, betaalbare producten


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Goed product, snelle afhandeling en levering
04 september 2014 om 09:57 Meldt als ongepast

Prima kwaliteit anti worteldoek voor een lage prijs!


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Snelle reactie en levering echt top bedankt
02 september 2014 om 18:08 Meldt als ongepast

Snelle reactie en levering echt top bedankt

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 2 september 2014 om 18:15 Meldt als ongepast
dank voor de review naar aanleiding van uw bestelling .


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Prima bedrijf
31 augustus 2014 om 16:15 Meldt als ongepast

Snelle levering en reactie op mails. Hadden niet wat ik wilde hebben maar dachten graag mee voor een alternatief.Ook al ging het om een kleine order. Bedankt

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 2 september 2014 om 18:14 Meldt als ongepast
we doen ons best om mee te denken met de klant , maakt niet uit in welke grootte en daarbij de beste oplossing te bieden . bedankt voor de review


10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Prettig contact, goed advies en correcte levering
29 augustus 2014 om 16:48 Meldt als ongepast

Denken mee en dragen ook oplossingen aan.