Logo van Winter Gronddoekhandel, Genemuiden

Winter Gronddoekhandel

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 274 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter Gronddoekhandel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter Gronddoekhandel

8,9
over 274 review(s)

Eerste indruk

8,5

269 pos / 5 neg

Service

9,2

271 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

272 pos / 2 neg
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima service - perfecte afspraken en alles duidelijk uitgevoerd
19 oktober 2014 om 20:01 Meldt als ongepast

Even iets opzoeken op de website. Een vraag gesteld via mail en de volgende dag een duidelijk en correct antwoord.
Dan grondzeil besteld en direct mogelijkheid om pakketje te betalen. Drie dagen later bericht dat alles verzonden was en de volgende dag geleverd. Kon niet beter !

Correcte afhandeling, goed nagekmomen afspraken
6,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 3

Normaal maar beperkt assortiment
10 oktober 2014 om 17:47 Meldt als ongepast

Beperken zich tot hun eigen assortiment

Prijs Groter assortiment

  Commentaar (4)


door Jos - 20 oktober 2014 om 9:52 Meldt als ongepast
Beste winter gronddoekhandel de lampen zijn als voorbeeld aangegeven. Op toepassing van u zijn de Rubber ECO randen. U verkoopt alleen een afmeting (waarschijnlijk hardloper) terwijl er nog 3 andere zijn. Ik begrijp best dat je geen 300 verschillende afmetingen kunt voeren, maar 4 in het totaal vind ik al geen groot assortiment en goed te overzien.


door winter gronddoekhandel - 20 oktober 2014 om 8:06 Meldt als ongepast
u zit bij het verkeerde bedrijf een review te geven over een verkeerd product . wij hebben geen lampen , maar verkopen worteldoek in de brede zin van het woord


door Jos - 13 oktober 2014 om 13:40 Meldt als ongepast
Ik heb u de aanvraag voor andere afmetingen bij u gesteld en u gaf aan deze afmeting in uw assortiment te hebben. Ik vindt het vreemd als je een 25 watt 27E fitting lamp wel verkoop en de 40 Watt, 50 Watt etc. niet. Toch...


door winter gronddoekhandel - 11 oktober 2014 om 14:52 Meldt als ongepast
ons assortiment is heel ruim , we hebben voor elke toepassing qua anti worteldoek / gronddoek / wegendoek wel een oplossing . we zijn ons assortiment constant aan het uitbreiden maar niet ten koste van de kwaliteit . kwaliteit staat bij ons hoor in het vaandel en dan kost het tijd om het assortiment uit te breiden . als men iets zoekt en het staat niet op onze site , aarzel dan niet om te bellen , we hebben een breed netwerk van klanten / leveranciers ed . mogelijk dat er dan alsnog een oplossing gevonden kan worden om het product te kunnen leveren .


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Uitstekende afhandeling van bestelling
07 oktober 2014 om 15:08 Meldt als ongepast

Bestelling dient te gebeuren door het plaatsen van een mail, i.p.v. bestelformulier. Dit kwam wat minder professioneel over.
De afhandeling (terugkoppeling) en het op de hoogte houden van het afhandelen van de bestelling was prima. De bestelling is vlot ontvangen.

Prijs/kwaliteit

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 7 oktober 2014 om 17:56 Meldt als ongepast
het bestel formulier is te vinden op onze pagina , als deze wordt ingevuld wordt de bestelling ook verwerkt . het is maar net hoe men ons vind en wat men makkelijker vind .


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering, goede communicatie en prima kwaliteit prijs verhouding
24 september 2014 om 16:49 Meldt als ongepast

Erg goede eerste ervaring met dit bedrijf. Op alle drie genoemde punten


10

Review behulpzaam?
JA NEE

super geholpen via e-mail en snel geleverd.
18 september 2014 om 11:30 Meldt als ongepast

Dinsdagavond vragen gesteld via de e-mail. Woensdag morgen antwoord gekregen gelijk besteld. Donderdag binnen super service

lees mijn mening en review
10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Snelle levering
16 september 2014 om 21:16 Meldt als ongepast

Opnieuw een goede ervaring. Binnen een dag was de bestelling geleverd,


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer snelle service. Je word via mail goed op ...
11 september 2014 om 17:09 Meldt als ongepast

Zeer snelle service. Je word via mail goed op de hoogte gehouden.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Niks mis mee, uitstekende service, goede advies en klantvriendelijk! verzending snel.
08 september 2014 om 18:32 Meldt als ongepast

Via e-mail besteld waarbij de communicatie optimaal gebruiker- en klantvriendelijk plaats heeft gevonden. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik mijn bestelling bij Winter Gronddoekhandel besteld heb. Op hun advies een zeer goede kwaliteit gronddoek gekregen voor mijn bestemming.

Uitstekende service en advies op maat. Geen
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Makkelijk, snel en prima betaalbaar
05 september 2014 om 21:28 Meldt als ongepast

Super prijs-kwaliteitverhouding

Goede, betaalbare producten
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Goed product, snelle afhandeling en levering
04 september 2014 om 09:57 Meldt als ongepast

Prima kwaliteit anti worteldoek voor een lage prijs!