Logo van Winter Gronddoekhandel, Genemuiden

Winter Gronddoekhandel

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 218 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter Gronddoekhandel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter Gronddoekhandel

8,9
over 218 review(s)

Eerste indruk

8,5

213 pos / 5 neg

Service

9,1

216 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

9,0

216 pos / 2 neg
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Snelservice ook naar België!
18 april 2014 om 10:48 Meldt als ongepast

Het tentgrondzeil ziet er van een zeer degelijke kwaliteit uit. Praktijk zal het verder uitwijzen.

Pluspunten: Snel en vlot afgehandeld.
Verbeterpunten: Misschien nog een goedkopere transportmethode zoeken? Bij een kleine zending valt dit wel duur uit.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 18 april 2014 om 19:28 Meldt als ongepast
Ik doe alle pakketten via een koeriersdienst , ( dpd ) dit zijn de prijzen die hun berekenen daar kan ik ook niks aan doen .


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

vriendlijk contact snelheid OK
08 april 2014 om 18:41 Meldt als ongepast

dit is een aanbeveling aan iedere tuinbezitter


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

prachtig mooi geweven tent gronddoek
07 april 2014 om 07:43 Meldt als ongepast

Mooi gronddoek, heel nettjes afgewerkt, stevig geweven. perfect op maat gemaakt.

Pluspunten: perfecte snelle levering, makkelijke afwikkeling.


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Telefonisch contact was een beetje kortaf
05 april 2014 om 08:14 Meldt als ongepast

Telefonisch contact was niet "warm", verdere afwikkeling prima; uitstekend product, correcte levering volgens afspraak

Verbeterpunten: Aan de telefoon iets vriendelijker

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 6 april 2014 om 17:49 Meldt als ongepast
we zullen er in het gevolg rekening mee proberen te houden . gelukkig is een telefoontje een momentopname . dat het product en de service goed is , doet ons deugd , hier doen we het voor .


8,0 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Levering duurde totaal 5 werkdagen. Rest is prima!
01 april 2014 om 17:22 Meldt als ongepast

Vrijdag mail gestuurd, maandag gebeld. Was wegens storing nog niet gezien, verzocht om opnieuw te versturen. Kreeg toen na een dag de bevestiging dat het binnen 2 dagen bij mij zou zijn.
Prima antiworteldoek voor de laagste prijs van Nederland. Als het sneller verstuurd war had het allemaal 5 sterren gekregen.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 1 april 2014 om 17:36 Meldt als ongepast
soms kan het gebeuren dat er iets niet gaat zoals ik het wil , en dat heb ik dan zelf niet in de hand gehad . gelukkig bent u tevreden met het worteldoek , dat wij de goedkoopste zijn dat horen we graag


10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

tot nu toe blij verrast
01 april 2014 om 09:16 Meldt als ongepast

hier kun je probleemloos bestellen,goede raad en niet duur

Pluspunten: zie review


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

snelle levering
28 maart 2014 om 20:17 Meldt als ongepast

goede reactie tijd op bestel mail en snelle levering.
Materiaal ziet er goed uit.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 30 maart 2014 om 16:42 Meldt als ongepast
dank u voor de review , goed om te horen dat u tevreden bent .


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Geweldig snelle reacties en levering! ...
26 maart 2014 om 23:30 Meldt als ongepast

Geweldig snelle reacties en levering!

Zaterdag zetten we onze caravan weer neer (voorseizoen), echter waren we onderkleed vd voortent vergeten.

Eerste contact op 24-3, 25e het bedrag overgemaakt, de 26e werd er al geleverd!

Kwaliteit lijkt goed, zaterdag zullen we het beleven... (mocht dit onverwacht niet goed zijn, dan volgt er nog een review/update)

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 30 maart 2014 om 16:43 Meldt als ongepast
levering van ons product proberen we altijd binnen 2 werkdagen voor elkaar te krijgen. als er nog iets is wat u niet bevalt horen we het natuurlijk graag


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Ik had een klein probleem met de levering. Er ...
26 maart 2014 om 13:11 Meldt als ongepast

Ik had een klein probleem met de levering. Er zaten rafels aan de naad.
Direct na melding met foto's werd er een nieuw pakket opgestuurd die van uitstekende kwaliteit is.
Er was voor het bedrijf geen discussie ze wilde een tevreden klant.
Een klein probleem op een grootse wijze opgelost. Dat noem ik pas SERVICE met een grote letter,

Pluspunten: Een betrouwbaar bedrijf wat afspraak=afspraak echt waar maakt. Je krijgt wat besteld en betaald is
Verbeterpunten: Blijf wat en wie je bent

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 30 maart 2014 om 16:41 Meldt als ongepast
dank u voor de prettige review . we doen altijd ons best om het de klant naar de zin te maken , service hoort daar ook bij . tevreden klanten , daar doen we het voor .


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Klantvriendelijk en snelle levering
25 maart 2014 om 13:31 Meldt als ongepast

Veel goedkoper als andere bedrijven, ik kreeg gelijk een antwoord terug op al mijn vragen super!!

Verbeterpunten: Geen