Logo van Winter Gronddoekhandel, Genemuiden

Winter Gronddoekhandel

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 264 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter Gronddoekhandel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter Gronddoekhandel

8,9
over 264 review(s)

Eerste indruk

8,5

259 pos / 5 neg

Service

9,2

262 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

262 pos / 2 neg
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Snelle reactie en levering echt top bedankt
02 september 2014 om 18:08 Meldt als ongepast

Snelle reactie en levering echt top bedankt

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 2 september 2014 om 18:15 Meldt als ongepast
dank voor de review naar aanleiding van uw bestelling .


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Prima bedrijf
31 augustus 2014 om 16:15 Meldt als ongepast

Snelle levering en reactie op mails. Hadden niet wat ik wilde hebben maar dachten graag mee voor een alternatief.Ook al ging het om een kleine order. Bedankt

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 2 september 2014 om 18:14 Meldt als ongepast
we doen ons best om mee te denken met de klant , maakt niet uit in welke grootte en daarbij de beste oplossing te bieden . bedankt voor de review


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Prettig contact, goed advies en correcte levering
29 augustus 2014 om 16:48 Meldt als ongepast

Denken mee en dragen ook oplossingen aan.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Een bedrijf om bij terug te komen.
25 augustus 2014 om 17:45 Meldt als ongepast

Aan te bevelen, goede service, prima kwaliteit


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede service en geweldige prijzen
20 augustus 2014 om 18:46 Meldt als ongepast

Heb ondertussen 2 keer een bestelling geplaatst, telkens snel gereageerd op mijn e-mail, snel verzonden en goedkoopste die ik kon vinden (voor hetzelfde product).

Pluspunten: Snelle levering - Goede prijzen


6,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Goed, maar te snel.
19 augustus 2014 om 22:04 Meldt als ongepast

Ik had geïnformeerd naar de prijs van antiworteldoek, aangezien me dat wel aanstond. Ik kreeg keurig netjes antwoord, maar nog voordat ik definitief een bestelling had geplaatst, werd gemeld dat het doek al naar me was opgestuurd. Uiteindelijk wilde ik het doek toch hebben, dus was het niet zo erg, maar dit vind ik wel wat voorbarig. Zeker omdat ik nog niet betaald had en dat dit volgens de richtlijnen wel eerst moest gebeuren. Voor hetzelfde geld had ik het te duur gevonden en dus weer terug moeten sturen.

Pluspunten: Goede prijs. Snelle levering
Verbeterpunten: Eerst wachten op betaling en/of bevestiging van klant en pas daarna opsturen.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 20 augustus 2014 om 8:05 Meldt als ongepast
dit betreft een vergissing , u had betaald maar deze ook weer geannuleerd hier kwam ik achter nadat het pakketje was verstuurd . uiteindelijk is het toch goed gekomen . maar bedankt dat u alsnog betaald heeft nadat u het pakketje worteldoek heeft toegestuurd gekregen , we maken ook wel anders mee .


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

You get what you see + more
19 augustus 2014 om 11:23 Meldt als ongepast

Chris is behulpzaam en geduldig in de omgang, hij denkt mee bij vragen buiten z'n vakgebied, en weet daar een oplossing voor te geven. Ook de service via de webshop is goed, betaling gaat via een link in de email. Dit staat niet vermeld op de site, maar Chris reageert snel op verstuurde email.

Pluspunten: Chris denkt met je mee, en weet ook buiten zijn vakgebied (grondbedekking) een oplossing te vinden.
Verbeterpunten: Bij t bestellen via de webshop kan duidelijker gemaakt worden hoe het bestellen en betalen verlopen.


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Keurige afhandeling, goede producten, netjes ...
15 augustus 2014 om 13:10 Meldt als ongepast

Keurige afhandeling, goede producten, netjes op tijd en gemakkelijke betaling!

Chapeau, hier worden we vrolijk van!

Bedankt Chris.

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 20 augustus 2014 om 8:06 Meldt als ongepast
dank u voor de vrolijke review , hier worden wij ook vrolijk van . veel plezier van het tentdoek .


8,3 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

bijzonder snelle service
12 augustus 2014 om 17:25 Meldt als ongepast

door een gewone mail te sturen krijg je gelijk antwoord en een prijsopgave.. als je besteld/betaald is het de volgende dag al onderweg en na twee dagen is het binnen..supersnel

Pluspunten: duidelijke service
Verbeterpunten: geen


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Van bestellen tot levering SUPER een echte aanrader
12 augustus 2014 om 13:21 Meldt als ongepast

Vanaf bestelling tot levering en het reageren per mail gewoon TOP. De zending kun je volgen door een goed werkende link die per mail van dit goed bedrijf toe krijgt gestuurd. Een echte aanrader voor mensen met caravans en tenten die een tentzeil zoeken. :)

Pluspunten: Voor jullie bedrijf zijn er geen plus punten meer Hahahahaha
Verbeterpunten: niet van toepassing