Logo van Winter Gronddoekhandel, Genemuiden

Winter Gronddoekhandel

Sasdijk 11A
8281 BM , Genemuiden
Tel: (06) 24 89 10 83

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,9 is gebaseerd op 251 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 101% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2013 Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Winter Gronddoekhandel. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Winter Gronddoekhandel

8,9
over 251 review(s)

Eerste indruk

8,5

246 pos / 5 neg

Service

9,2

249 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

9,1

249 pos / 2 neg
8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Uitstekende en snelle service. Pakket ...
22 juli 2014 om 21:44 Meldt als ongepast

Uitstekende en snelle service. Pakket gronddoek snel in huis.


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima producten, snelle levering, uitstekend advies.
16 juli 2014 om 19:45 Meldt als ongepast

Ik kocht bij Winter Gronddoekhandel antiworteldoek van 120 g/m², gronddoekpennen en kunstgraspennen. Alle producten bleken niettegenstaande de zeer lage prijs van prima kwaliteit en werden zeer snel geleverd tot in het Belgische Melle. Ik kreeg via e-mail ook advies bij de productkeuze. De verzendingskost viel verrassend goed mee, zeker voor zo'n groot en zwaar pakket. Kristof M.

Pluspunten: Deskundig advies.


7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Chris Winter doet wat hij beloofd heeft!
11 juli 2014 om 11:52 Meldt als ongepast

Mijn bestelling leek zoek, maar ik heb mijn gronddoek toch nog op tijd ontvangen, ondanks de vakantie van Fam. Winter


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik heb het gronddoek nog niet uitgeprobeerd, maar het ziet er goed uit, de service is utstekend!
04 juli 2014 om 16:04 Meldt als ongepast

Ik dreigde in de problemen te komen omdat de vakantiesluiting vandaag inging en de koerier gisteren toen ik belde al was geweest. Met wat kunst en vliegwerkt hebben ze er bij Winter toch voor gezorgd dat het doek vandaag al in huis is. Helemaal super!

Pluspunten: Super klantgericht


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

het bedrijf herstelde een door hen gemaakte vergissing direkt en zonder omhaal.
03 juli 2014 om 10:03 Meldt als ongepast

Zeer prettige ervaring door snelle levering van een pakket worteldoek na bestelling in keurige verpakking tegen een redelijke prijs. De kwaliteit van het product is prima.

Pluspunten: door de erg positieve ervaringen zoals hierboven beschreven
Verbeterpunten: geen


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snel, goed en vriendelijk.
02 juli 2014 om 20:06 Meldt als ongepast

100m2 gronddoek besteld, heb goed advies gekregen over welke kwaliteit te gebruiken. Heel snel antwoord (zelfs in het weekend!). levering top. product top. prijs heel redelijk. Aanrader!


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

afspraak is afspraak en prijs-kwaliteit uitstekend
02 juli 2014 om 16:35 Meldt als ongepast

binnen 2 dagen het worteldoek op de afgesproken tijd geleverd, kwaliteit en prijs in perfecte verhouding
telefonisch heel klantvriendelijke te woord gestaan, ik kreeg de indruk dat er niet snel iets te veel is, piko !!

  Commentaar (1)


door winter gronddoekhandel - 2 juli 2014 om 18:12 Meldt als ongepast
dank u voor de review . we doen ons best om alles op tijd bij de klant te krijgen . dat dit in ong 95 % van alle zendingen lukt zijn we dan ook trots op . al met al , graag gedaan en we weet hopelijk tot een volgende x


8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Goed advies,snelle levering.
02 juli 2014 om 00:01 Meldt als ongepast

Gronddoek voor in de voortent ziet er netjes en degelijk uit.


9,0 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

goed advies over het geen wat je aan wilschaffen
29 juni 2014 om 13:19 Meldt als ongepast

prettig zaken mee gedaan en een goed prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten: goed advies


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Mooi doek beter dan verwacht
27 juni 2014 om 22:51 Meldt als ongepast

Goede communicatie dmv email, en snelle levering volgens afspraak.

Verbeterpunten: Jammer dat er niet vooraf een monster opgestuurd kon worden, om vooraf een beeld te krijgen.